„Спираме „Комиците“, но продължаваме с филмите, които продуцираме.“ Това сподели актьорът

...
„Спираме „Комиците“, но продължаваме с филмите, които продуцираме.“ Това сподели актьорът
Коментари Харесай

Любо Нейков Обяви Тъжна Новина

„Спираме „Комиците“, само че продължаваме с филмите, които продуцираме.“ Това показа артистът Любо Нейков, който дружно с сътрудника си Евтим Милошев сега е концентриран основно в работата по докторския сериал „Откраднат живот“ по Нова тв и в фотоси за новия сезон на „Столичани в повече“.

„Работа за сътрудниците комици Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов, Васил Драганов постоянно ще има, тъй че не би трябвало да ми задавате въпроси, свързани с това дали те ще останат на улицата или не“, изяснява още симпатичният комедиант.

Според осведомени Любо Нейков към този момент е подготвен с шоу имитация на „Комиците“ с работно заглавие „Кралете на хумора“, което още не било напълно изпипано. Като обясни концепцията му, сполучливият продуцент има концепция да го предложи и на някои театри, защото любимците на публиката още имат ищах да се явяват на сцена.

Иначе „Комиците“ потегли през зимата на 2007-а и за малко се трансформира в огромен шлагер. Макар „смешките“ в предаването и тогава, и през днешния ден да са много плоски, за доста хора се оказа прелестно да ги гледат в осъществяване на едни от най-хубавите ни артисти, предава „България днес“. За високия рейтинг немалка заслуга имаше и фактът, че шоуто бе в праймтайма в петъчната вечер. Няколко години по-късно шоуто бе изместено след 22 часа в събота и това се отрази на слабата му гледаемост.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР